Aangesloten bij de NBvT

schetsen


Of het nu een trap, een buiten- of binnendeur, een draai-kiepraam, een prefab dak of een houtskeletbouwhuis is, van de bij de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie (NBvT) aangesloten fabrikanten krijgt u passend advies en goed, duurzaam en degelijk timmerwerk tegen een scherpe prijs. De NBvT lidbedrijven nemen hun ambacht en hun klanten serieus. Ze delen hun kennis en kunde en kunnen adviseren over ontwerp en uitvoering. Ze staan u, als particuliere opdrachtgever, graag bij om in nieuwbouw of renovatie kwalitatief goed en duurzaam timmerwerk te realiseren. Gebruiks- en onderhoudsvoorschriften geven u een handvat hoe u zo lang mogelijk en optimaal van timmerwerk kunt genieten.

Milieu


Hout is een natuurproduct, stijlvol, warm en uit onuitputtelijke bron. Het is ook milieuvriendelijk: het in timmerwerk gebruikte naaldhout en hardhout wordt geleverd met een certificaat van duurzame herkomst (FSC, PEFC). Voor veel opdrachtgevers en bij overheidsprojecten is dat zelfs een voorwaarde. Het gebruik van watergedragen coatings is standaard. Het vermindert de uitstoot van vluchtige stoffen en draagt bij aan vermindering van het broeikaseffect.

Maak bij renovatie of nieuwbouw vrijblijvend een afspraak met van de Coolwijk Trappen: om ideeën op te doen of om gerichte informatie te verkrijgen.

Voor meer informatie neem contact met ons op. We leggen het u allemaal graag uit !