Klik hier voor meer Ambachtelijke Trappen

Design Trappen

Design Trappen zijn trappen voor echte liefhebbers. Uw interieur geeft weer wie u bent en dat doet uw trap ook. Een goed gekozen trap is een pronkstuk in uw woning. Een echte eye-catcher. Wie voor een Design Trap kiest doet dit doorgaans vol overtuiging. De trap mag dan ook gerust opvallen.

Het woord Design Trap is eigenlijk een containerbegrip. Er is niet zo iets als één Design Trap. De keuze en de variatie zowel in ontwerp als in materiaal is eindeloos. Moderne trappen met aandacht ontworpen en vol van karakter. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de zwevende trap. Een trap die tot de verbeelding spreekt.

Een genot voor het oog door zijn eenvoud

Binnen de diverse soorten trappen is de Design Trap over het algemeen de meest ‘strakke’ trap. Een genot voor het oog door zijn eenvoud. Een trap zonder al te veel tierlantijntjes maar met gevoel voor stijl. Dat maakt het ontwerpen ervan een echt ambacht. Veelal wordt bij een Design Trap gekozen voor de combinatie van metaal en hout. 

En wanneer u denkt dat een Design Trap voor u onbetaalbaar is, moet u zeker eens langskomen in de showroom van Van de Coolwijk Trappen. Want Design Trappen van Van de Coolwijk Trappen zijn vaak verrassend betaalbaar.

Bekijk ook eens:

Hebt u zelf een heel specifieke wens, vraag er dan gerust naar.

Meer weten over Design Trappen? Wij helpen u graag