Bent u aannemer? Klik dan hier

Dichte trappen wit

Dichte Trappen

Dichte Trappen, ook wel gesloten trappen genoemd, zijn trappen met stootborden. Hierdoor heeft de trap geen doorkijk en zal de gebruiker minder snel een misstap maken. Daar komt bij dat dichte trappen uitermate geschikt zijn voor het creëren van opslagruimte aan de achterkant. Het is mede om die reden dat zij veel in kleinere woningen worden geplaatst.

Dichte trappen licht

Van alle Trap Modellen die Van de Coolwijk Trappen vervaardigd is een groot gedeelte zowel als Open Trap en als gesloten trap verkrijgbaar. Denk ondermeer aan de trappen met onderkwart of bovenkwart naar links of naar rechts. Maar ook de zogenaamde Scheluw Trappen. Buitengewone trappen op ambachtelijke wijze vervaardigd.

Van de Coolwijk Trappen op maat

Waar u ook voor kiest, Van de Coolwijk Trappen adviseert u graag. Nagenoeg al onze trappen zijn maatwerk trappen. Trappen speciaal gebaseerd op de wensen van de klant, aangepast aan de situatie waarin hij geplaatst wordt. Vaak met veel unieke eigenschappen en bijzondere details. 

Dichte trappen

Wilt u meer weten over de vele soorten zakelijke trappen? Maak dan een afspraak met Van de Coolwijk Trappen en wij komen graag bij u langs. Samen met u kijken we aan welke voorwaarden en wensen uw trap moet voldoen. Wij doen u graag een passend voorstel voor een trap die past bij de identiteit van uw onderneming.

Meer weten over Dichte Trappen? Wij helpen u graag