Klik hier voor meer Ambachtelijke Trappen

Landelijke trappen met noesten

Landelijke Trappen

Zoekt u een trap met een iets wat romantische uitstraling? Vervaardigd van de mooiste materialen in voornamelijk lichte neutrale kleuren? Een Landelijke trap waarbij natuurlijke materialen de boventoon voeren? Dan zoekt u waarschijnlijk een landelijke trap van Van de Coolwijk Trappen.

Landelijke Trappen uit vervlogen tijden zijn weer helemaal in. Met name lichte eikenhouten trappen lenen zich goed voor deze stijl. Zij passen uitstekend in een landelijk interieur. Zeker wanneer u kiest voor een rustiek eiken trap met noesten. Hiermee creëert u zeker een hang naar de tijden van welleer waarin natuurlijke materialen een absolute vanzelfsprekendheid waren.

Landelijke trappen in eigentijdse stijl

Van de Coolwijk is hèt adres wanneer u op zoek bent naar een landelijke trappen in een geheel eigentijdse stijl. Wij hebben niet alleen veel ervaring met trappen in diverse stijlen. Wij werken bovendien alleen met de beste materialen met aandacht voor sociaal, ecologisch en economisch verantwoord bosbeheer.

Benieuwd of een landelijke trap wel bij uw interieur past? Van de Coolwijk Trappen is niet alleen een trappenmakerij, zij adviseert en informeert u ook graag over de beste trap voor uw interieur. Komt u gerust eens naar onze showroom en wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

Meer weten over Landelijke Trappen? Wij helpen u graag