Klik hier voor meer Ambachtelijke Trappen

modernetrappen_01

Moderne Trappen

Een moderne trap is niet gebonden aan stijl en materiaal. Moderne Trappen zijn gemaakt van glas, natuursteen, hout, aluminium, RVS, staal of een combinatie hiervan. Het zijn trappen met een strakke uitstraling in een keur aan stijlen en materialen. Dat maakt de keus er niet eenvoudiger op.

Moderne Trap Merbau met RVS Hekwerk - Van de Coolwijk Trappen

Het meest kenmerkende aan deze trappen is dat eigenlijk alles mogelijk is en dat de trap meer dan welke andere trap dan ook een waar pronkstuk in uw interieur is. Het vraagt dan ook om een flinke dosis binnenhuisarchitectuur om tot een geschikt ontwerp te komen.

Voor een moderne trap op maat

Van de Coolwijk is hèt adres wanneer u op zoek bent naar een moderne trap. Het vervaardigen van Moderne Trappen is eigenlijk altijd maatwerk. Want juist bij het ontwerpen van een moderne trap spelen de wensen van de eigenaar of de afstemming op de gebruikers een heel belangrijke rol. 

Bloktrappen zijn een goed voorbeeld van een moderne trap. Zij hebben van nature een moderne uitstraling. Een bloktrap is zowel tijdloos als functioneel. De toepassingsmogelijkheden zijn dan ook legio. Zowel in huis, op kantoor of in een openbare ruimte.

Benieuwd hoe een moderne trap het in uw interieur doet? Van de Coolwijk Trappen adviseert en informeert u graag. Of u nu op veilig wilt spelen of juist op zoek bent naar een wat extremer ontwerp, Van de Coolwijk Trappen laat u graag zien hoe uw favorite moderne trap eruit zou kunnen zien.

Meer weten over Moderne Trappen? Wij helpen u graag