Bent u aannemer? Klik dan hier

page-3_img-6

Zakelijke Trappen

Zakelijke Trappen zijn trappen speciaal voor de zakelijke markt. Ze springen eruit vanwege hun degelijkheid en hun unieke toepassingen. Ook voldoen zij aan de hoogste veiligheidsnormen. Want u als ondernemer wilt niet uw klanten iets overkomt. Maar een Zakelijke Trap van Van de Coolwijk Trappen is meer.

Een Zakelijke Trap is bovendien een comfortabele trap. Bezoekers komen immers eerder terug wanneer zij hun bezoek aan uw winkel of bedrijf als prettig hebben ervaren. Dat bepalen zij aan de hand van het persoonlijke contact dat zij hebben maar het interieur is zeker ook een belangrijke factor.

Een trap voor bedrijfspand, winkel of showroom

Of u nu een nieuw bedrijfspand of een winkelpand aan het bouwen bent of juist een bestaand pand aan het renoveren bent, een trap is te allen tijden een belangrijke blikvanger. Zeker wanneer uw bezoekers ook andere verdiepingen van uw bedrijf bezoeken het overwegen waard om hier wat extra aandacht aan te besteden. 

Hebt u een showroom en bent u opzoek naar een nieuwe trap? Van de Coolwijk Showroom Trappen mag u dan niet missen. Deze trappen zijn speciaal ontworpen voor bedrijven bij wie een groot deel van de verkoop geschied op lokatie. Zij zijn een blikvanger pur sang en bepalen voor een belangrijk deel de sfeer en de huisstijl van uw bedrijf.

Bekijk ook eens:

Wil u meer weten over de vele soorten zakelijke trappen? Maak dan een afspraak met Van de Coolwijk Trappen en wij komen graag bij u langs. Samen met u kijken we aan welke voorwaarden en wensen uw trap moet voldoen. Wij doen u graag een passend voorstel voor een trap die past bij de identiteit van uw onderneming.

Meer weten over Zakelijke Trappen? Wij helpen u graag