Geschiedenis

By

Van de Coolwijk Trappen produceert ruim 40 jaar ambachtelijke trappen. Dat doet zij met vakkennis en liefde voor het vak.

Meer over de onze geschiedenis, klik hier

De Werkplaats

By

De Werkplaats van Van de Coolwijk Trappen is één van de meest bijzondere werkplekken. Komt u bij ons langs dan laten wij u deze graag zien.

Meer over de Werkplaats, klik hier

Portfolio

By

Benieuwd naar de Portfolio van Van de Coolwijk Trappen? Wij laten u graag een aantal van onze projecten zien. Ambachtelijke trappen in stijl.

Onze Portfolio bekijken, klik hier

Hoe werkt Van de Coolwijk Trappen?

By

Wanneer u ons uw trap laat ontwerpen en vervaardigen wilt u natuurlijk weten hoe wij te werk gaan. Wij vertellen het u graag.

Meer over hoe Van de Coolwijk Trappen werkt, klik hier

Veiligheid

By

Van de Coolwijk Trappen heeft veiligheid hoog op de agenda staan. Een goede trap is een veilige trap. Vraag daarom naar de veiligheidseisen.

Meer over veiligheid in de trappenindustrie, klik hier

Aangesloten bij de NBvT

By

Van de Coolwijk Trappen is aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie. Een hoogwaardig kwaliteitskeurmerk.

Meer weten over de NBvT, klik hier

Erkend Leerbedrijf

By

Van de Coolwijk Trappen is een erkend leerbedrijf. Bij ons leren jongeren onder toezicht het van van Ambachtelijke Trappenmaker. Een uitstervend beroep.

Meer over Erkende Leerbedrijven, klik hier

Traptreden

By

Traptreden zijn een onmisbaar onderdeel van een trap. Maar wat veel mensen niet weten is dat de keus enorm is. Van de Coolwijk Trappen informeert u hierover graag.

Meer over Traptreden? Kijk hier

Balusters

By

Balusters zijn er in vele vormen en stijlen. Afgestemd voor de trap of balustrade waarin zij wordt toegepast. Het vakmanschap van Van de Coolwijk Trappen komt hierbij goed tot zijn recht.

Meer over Balusters? Kijk hier

Leuningen

By

Een trap van Van de Coolwijk Trappen is pas echt af met een bijpassende leuning. Leuningen in elke gewenste stijl. Van hetzelfde materiaal of juist niet. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer over Leuningen, klik hier