Klik hier voor meer Trap Modellen

Halfslag Trappen

Halfslag Trappen zijn trappen met een halve slag erin. De trappen draaien 180 graden om een centrale spil. Dat kan linksom of rechtsom draaiend zijn. Ze worden bovendien zowel open als dicht geleverd in elke gewenste stijl en van het materiaal van uw keuze. Waar u ook voor kiest, een halfslag trap van Van de Coolwijk Trappen is altijd maatwerk van de beste kwaliteit.

Trappen met een draai van 180 graden 

Daarmee Halfslag Trappen zijn trappen die in ieder geval één belangrijke eigenschap gemeen hebben. Ze draaien in een draai van wel 180 graden om een centrale spil omhoog. Hierdoor is de ruimte die de trap inneemt beperkt. Bovendien ontstaat er zo als vanzelf een heel aantrekkelijke trap.

Trappen met een centrale spil

Trappen met een centrale spil worden meestal gekozen om de ruimte maximaal te benutten. Wanneer de ruimte beperkt is ontstaat zo toch de mogelijkheid een trap te plaatsen die een genot voor het oog is en de ruimte extra aantrekkelijk maakt. Juist wanneer u kiest voor een open trap

Halfslag trap bestellen? 

Ook wanneer u al weet dat u een halfslag trap wilt bestellen, hecht Van de Coolwijk Trappen eraan u te voorzien van het beste advies. Samen met u kijken wij welk model trap het beste in uw situatie past. Welk materiaal het beste tot zijn recht komt en welke stijl voldoet aan uw wensen. Het online bestellen van een trap achten wij dan ook niet wenselijk maar u bent van harte welkom voor een goed advies.

Meer weten over Halfslag Trappen Trappen? Wij helpen u graag