Naar hoofdinhoud
Vragen over onze trappen
 • Bij van de Coolwijk Trappen bieden we een breed scala aan trappen aan, waaronder rechte trappen, ronde trappen, kwart trappen, traponderdelen en meer. We kunnen ook maatwerkoplossingen leveren. De ruimte bepaald grotendeels welke type trap past. Onze professionals komen op locatie kijken en inmeten.

 • We werken met diverse materialen zoals hout, metaal en glas. Wij werken voornamelijk met hout. De hoofdonderdelen van de trap maken wij van hout. Andere onderdelen zoals de leuning en spijlen kunnen gemaakt worden in andere materialen zoals metaal en glas. Elk materiaal heeft zijn eigen functionele eigenschappen. We adviseren graag welk materiaal het beste past bij uw behoeften en stijl.

 • Absoluut, we begrijpen dat elke ruimte uniek is. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte trappen die perfect passen bij uw specifieke wensen en ruimte.

 • Onze trappen zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en vakmanschap, maar regelmatig onderhoud is belangrijk voor een langere levensduur. We adviseren over het juiste onderhoud voor verschillende trappen.

 • Zeker, we hebben ervaren ontwerpers die u kunnen helpen bij het ontwerpen van een trap die zowel functioneel als esthetisch aansluit bij uw ruimte en stijlvoorkeuren.

 • Wij staan achter de kwaliteit van onze producten. Afhankelijk van het type trap bieden we garanties op materialen en vakmanschap. Ons team staat altijd klaar om eventuele vragen na installatie te beantwoorden.

 • Klik eenvoudig op de ‘Offerte aanvragen’ knop om direct een aanvraag in te dienen. U kunt ook eenvoudig contact met ons opnemen via de telefoon, e-mail of ons contactformulier op de website. Ons team zal graag alle details bespreken en een offerte op maat voor u maken.

 • Een trap bestaat uit verschillende onderdelen die gezamenlijk zorgen voor de structuur en functionaliteit. De treden zijn de horizontale delen waarop men loopt. De trapbomen zijn de verticale elementen aan weerzijden van de trap waarin de treden rusten. De verticale panelen die de ruimte tussen de treden opvullen zijn stootborden. Stootborden horen altijd bij een dichte trap, anders wordt de trap open. De verticale as waar de treden omheen draaien is de spil.

 • We bieden diverse stijlen en designs aan, van klassiek tot modern. Onze trappen kunnen aangepast worden aan uw voorkeuren qua design, kleur en afwerking. De stijl wordt bepaald door de houtsoort en gebruik van andere materialen zoals glas en staal.

 • Wij bieden diverse opties voor trapleuningen en balustrades in verschillende materialen en stijlen, die passen bij uw trapontwerp en veiligheidsbehoeften. Standaard zijn de spijlen van hout. Daarin zijn veel mogelijkheden in houtsoorten en modellen. Klassieke trappen hebben vaak houten draaiwerk spijlen. Moderne trappen gebruiken platte houten spijlen, staal of glas.

 • De kosten variëren afhankelijk van het type trap, materialen, grootte en complexiteit van het project. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte op maat.

 • Ja, ons team van ervaren vakmensen kan niet alleen trappen produceren, maar ook professioneel installeren voor een vlekkeloze afwerking.

 • Trapdesigns evolueren voortdurend. Momenteel zijn minimalistische ontwerpen, zwevende trappen of Z-trappen en combinaties van materialen zoals hout, glas en metaal populair. We kunnen u helpen bij het kiezen van een design dat past bij uw stijl.

Trappenmaker sinds 1973

De mogelijkheden zijn eindeloos

In onze showroom of in de werkplaats kunt u de verschillende houtsoorten, traphekmodellen en leuningsoorten bekijken. Voor de moderne trap is er tegenwoordig een ruimte keus uit ijzerwerk voor het hekwerk en de leuning. Hout, staal en glas kan met elkaar gecombineerd worden. Dit maakt van een houten trap ook een blikvanger in een modern huis.

Lightbox afbeelding