Naar hoofdinhoud
 • Treden

  Traptreden zijn een onmisbaar onderdeel van een trap. Maar wat veel mensen niet weten is dat de keus enorm is. Van de Coolwijk Trappen informeert u hierover graag.
  Treden
 • Leuningen

  Een leuning is een horizontaal of schuin omhooglopende bovenste handgreep in een balustrade, bedoeld voor ondersteuning en veiligheid bij trappen en hellingen.
  Leuningen
 • Boom

  De boom van de trap zijn de zijkanten tegen de muur waar de treden in zitten. De boom van een trap is de centrale, draagkrachtige structuur die treden en leuningen ondersteunt.
  Boom
 • Spillen

  Spillen zijn de verticale balken in een trapleuning die de trapconstructie ondersteunen. Spillen verwijzen meestal naar de as of centrale steun in een trap.
  Spillen
 • Spijlen

  Dit zijn de verticale staven in het hekwerk die dienen als ondersteuning, veiligheid en decoratieve elementen. Uitvoerbaar in hout of metaal.
  Spijlen
 • Dekregel

  De dekregel is het horizontaal houten element boven een hek. Het kan ook de bovenkant van de spijlen bedekken. Uitvoerbaar in hout of metaal.
  Dekregel
 • Stootborden

  Stootborden zijn verticale panelen die de ruimte tussen de treden van een trap opvullen voor extra stabiliteit en veiligheid.
  Stootborden
 • Trapdetails

  Trapaccessoires zoals trapverlichting en andere elementen die trappen esthetisch verbeteren en functioneel aanvullen.
  Trapdetails

Traponderdelen: De Basis van Elke Trap

Elke trap begint met solide en duurzame trapcomponenten. Of u nu op zoek bent naar een specifiek onderdeel of een complete set, wij bieden de beste kwaliteit om uw trap stevig en veilig te maken.

Toebehoren voor Trappen: Alles Wat U Nodig Heeft

Van bevestigingsmateriaal tot onderhoudsproducten, wij hebben alles in huis om uw trap in topconditie te houden.

Trappenmaker sinds 1973

Meer weten over van de Coolwijk trappen?

Van de Coolwijk Trappen ontwerpt en vervaardigd sinds 1973 houten trappen in het Brabantse Megen. De grote hoeveelheid kennis en ervaring maken Van Coolwijk Trappen hèt adres voor trappen in elke stijl.

Lightbox afbeelding