Naar hoofdinhoud

Bordestrappen

Een houten bordes trap kopen

Een trap met bordes geeft de ruimte een bijzondere uitstraling. Afhankelijk van de woning past het prima in een veelvoud aan interieurs. Bordestrappen zijn ruimtebesparend omdat ze minder horizontale ruimte innemen dan een rechte trap met dezelfde hoogte. Een bordestrap kan als traditioneel en klassiek worden gezien, maar met gebruik van eigentijdse houtsoorten en andere moderne materialen zoals RVS, kan de bordestrap een tijdloze uitstraling geven. 

Opmeten, ontwerpen, maken en plaatsen

Bij het ontwerpen van een bordestrap zijn er talloze ontwerpmogelijkheden beschikbaar. Voordat u de keus maakt van welke materialen de trap wordt gemaakt, wordt de ruimte eerst opgemeten door een van onze vertegenwoordigers. Wanneer u in de showroom komt kijken, kunt u een keus maken tussen de verschillende houtsoorten en andere materialen. Het maken en plaatsen van de trap zit volledig in ons eigen proces. 

Meer dan treden alleen: het ambacht achter elke bocht

Verfijnde onderdelen voor een bordes trap

Een bordestrap heeft al kenmerk natuurlijk het bordes. Dit plateau komt onderaan of bovenaan de trap, maar soms ook halverwege. Dit onderdeel van de trap wordt meestal van hout gemaakt. Daarvoor is keus tussen verschillende houtsoorten zoals Eiken, Mahonie, Essen en Wengé. De andere onderdelen van de trap kunnen in hout vervaardigd worden of met ander materiaal. Zo kunnen de leuningen van RVS gemaakt worden en de spijltjes vervangen door glas. Indien gewenst kan er verlichting worden toegevoegd aan de trap. 

Lightbox afbeelding