Naar hoofdinhoud

Vakmanschap en doordacht gebruik van materialen

Bij open trappen draait materiaalgebruik om zorgvuldige keuzes. Houten treden creëren warmte, terwijl metalen of glazen balustrades openheid bevorderen. Leuningen combineren functionaliteit en stijl, terwijl de afwerking de zichtbaarheid van treden verbetert. Slim gebruik van contrast en kleuren kan visuele aantrekkingskracht vergroten.

Open trappen ambachtelijk vervaardigd

Een ambachtelijk vervaardigde open trap is een meesterwerk van handwerk. Vakmensen besteden veel aandacht aan de details om een trap te creëren die zowel praktisch als prachtig is. De treden worden zorgvuldig gemaakt van hout en met precisie afgewerkt. De balustrades, ook met de hand gemaakt, voegen karakter toe aan het ontwerp. De afwezigheid van stootborden maakt de trap open en licht. Elke trap is uniek en draagt bij aan de sfeer en de tijdloze schoonheid van de ruimte.

Meer dan treden alleen: het ambacht achter elke bocht

Verfijnde traponderdelen voor open trappen

Bij een open trap worden treden meestal gevormd uit hout voor een eigentijdse uitstraling. De balustrades, vaak minimalistisch van design, zijn gemaakt van hout, metaal of glas en bieden veiligheid zonder het zicht te belemmeren. Leuningen voegen functionaliteit en stijl toe. De afwezigheid van stootborden benadrukt de openheid van het ontwerp, waardoor een lichte en ruime sfeer ontstaat.

 

Lightbox afbeelding