Naar hoofdinhoud

Veiligheid verzeker: Slijtstrips en Antislip oplossingen

Onze rubberen slijtstrips en RVS antislip oplossingen zijn perfect om trappen veiliger te maken. De rubberen slijtstrips beschermen tegen slijtage en zorgen voor een goede grip, terwijl de RVS antislip producten duurzaam en corrosiebestendig zijn. Voor een veilige trap, binnen of buiten, zijn onze oplossingen de juiste keuze.

Houtsoorten

Van bijna al onze houtsoorten kunnen traptreden gemaakt worden. Het is bij de treden van de trap extra belangrijk deze goed te behandelen. Het behandelen van traptreden kan helpen om ze te beschermen tegen slijtage, vlekken en krassen, en ze er als nieuw uit te laten zien. De juiste afwerking kan ook de houtnerf en kleur verbeteren.

Alle traponderdelen

 • Trapdetails

  Trapaccessoires zoals trapverlichting en andere elementen die trappen esthetisch verbeteren en functioneel aanvullen.
  Trapdetails
 • Stootborden

  Stootborden zijn verticale panelen die de ruimte tussen de treden van een trap opvullen voor extra stabiliteit en veiligheid.
  Stootborden
 • Spillen

  Spillen zijn de verticale balken in een trapleuning die de trapconstructie ondersteunen. Spillen verwijzen meestal naar de as of centrale steun in een trap.
  Spillen
 • Leuningen

  Een leuning is een horizontaal of schuin omhooglopende bovenste handgreep in een balustrade, bedoeld voor ondersteuning en veiligheid bij trappen en hellingen.
  Leuningen
 • Dekregel

  De dekregel is het horizontaal houten element boven een hek. Het kan ook de bovenkant van de spijlen bedekken. Uitvoerbaar in hout of metaal.
  Dekregel
 • Boom

  De boom van de trap zijn de zijkanten tegen de muur waar de treden in zitten. De boom van een trap is de centrale, draagkrachtige structuur die treden en leuningen ondersteunt.
  Boom
 • Spijlen

  Dit zijn de verticale staven in het hekwerk die dienen als ondersteuning, veiligheid en decoratieve elementen. Uitvoerbaar in hout of metaal.
  Spijlen
Lightbox afbeelding