Naar hoofdinhoud

Houten dekregel

Houten dekregels zijn populair vanwege hun warme uitstraling en diversiteit aan houtsoorten, zoals eiken, beuken, mahonie, en meer. Ze kunnen worden aangepast aan verschillende kleuren en afwerkingen. Deze kunnen dan gekozen worden in dezelfde houtsoort als de spijlen. 

Stalen dekregelRVS dekregels geven een moderne en strakke uitstraling aan de trapleuning. Ze zijn duurzaam, roestvrij en passen goed bij eigentijdse interieurs. Deze kan in de RVS kleurige uitvoering of in het zwart.

RVS dekregels geven een moderne en strakke uitstraling aan de trapleuning. Ze zijn duurzaam, roestvrij en passen goed bij eigentijdse interieurs. Deze kan in de RVS kleurige uitvoering of in het zwart. 

Alle traponderdelen

 • Trapdetails

  Trapaccessoires zoals trapverlichting en andere elementen die trappen esthetisch verbeteren en functioneel aanvullen.
  Trapdetails
 • Stootborden

  Stootborden zijn verticale panelen die de ruimte tussen de treden van een trap opvullen voor extra stabiliteit en veiligheid.
  Stootborden
 • Spillen

  Spillen zijn de verticale balken in een trapleuning die de trapconstructie ondersteunen. Spillen verwijzen meestal naar de as of centrale steun in een trap.
  Spillen
 • Leuningen

  Een leuning is een horizontaal of schuin omhooglopende bovenste handgreep in een balustrade, bedoeld voor ondersteuning en veiligheid bij trappen en hellingen.
  Leuningen
 • Boom

  De boom van de trap zijn de zijkanten tegen de muur waar de treden in zitten. De boom van een trap is de centrale, draagkrachtige structuur die treden en leuningen ondersteunt.
  Boom
 • Spijlen

  Dit zijn de verticale staven in het hekwerk die dienen als ondersteuning, veiligheid en decoratieve elementen. Uitvoerbaar in hout of metaal.
  Spijlen
 • Treden

  Traptreden zijn een onmisbaar onderdeel van een trap. Maar wat veel mensen niet weten is dat de keus enorm is. Van de Coolwijk Trappen informeert u hierover graag.
  Treden
Lightbox afbeelding