Naar hoofdinhoud

Moderne trappen

Vakmanschap en doordacht gebruik van materialen

Moderne trappen getuigen van uitzonderlijk vakmanschap en slim gebruik van materialen. De nadruk ligt op strakke lijnen, eigentijdse materialen zoals glas en metaal, en minimalistische esthetiek. Elk element is doordacht ontworpen, van de rechte treden tot de slanke balustrades en leuningen. Het gebruik van contrasterende materialen en kleuren voegt visuele diepte toe. Het resultaat is een trap die niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt in eigentijdse ruimtes. Met moderne trappen brengen vakmanschap en hedendaags design samen om een gevoel van stijlvolle eenvoud en ruimtelijkheid te creëren.

 

Moderne trappen ambachtelijk vervaardigd

Van de Coolwijk is hèt adres wanneer u op zoek bent naar een moderne trap. Het vervaardigen van Moderne Trappen is altijd maatwerk. Want juist bij het ontwerpen van een moderne trap spelen de wensen van de eigenaar of de afstemming op de gebruikers een heel belangrijke rol. Blok- en Z-trappen zijn een goed voorbeeld van een moderne trap. Zij hebben van nature een moderne uitstraling. Een blok- en Z-trap is zowel tijdloos als functioneel.

Contact ons

Een aantal impressies van moderne trappen

Moderne Trappen voor Eigentijdse Ruimtes

Verfijnde traponderdelen voor moderne trappen

Moderne trappen hebben een eigentijds uiterlijk met materialen zoals glas en metaal. Ze hebben rechte treden zonder veel versieringen en eenvoudige balustrades. De leuningen zijn functioneel zonder al te veel details. Verschillende materialen en kleuren zorgen voor visuele variatie. Deze trappen passen goed in eigentijdse interieurs en geven een gevoel van moderniteit en ruimte.

Lightbox afbeelding