Klik hier voor meer Trap Modellen

Klassieke rechte steektrap in eiken - Van de Coolwijk Trappen

Rechte Steektrappen

Een Rechte Steektrap is een trap die recht omhoog loopt zonder onderbroken te worden door gedraaide trapelementen. Een steek is namelijk een deel van een trap. Wanneer er ononderbroken een opeenvolging volgt van ten minste drie treden wordt een rechte trap een steek genoemd. Het betreft een eenvoudige, betaalbare trap die eenvoudig te monteren is. Hij wordt zowel open als dicht geleverd. Met of zonder doorkijk.

Een houten steektrappen kopen? 

Rechte steektrappen zijn nagenoeg altijd van hout. Van de Coolwijk Trappen levert zowel de eiken hardhouten steektrap als die van het veel zachtere vurenhout. Maar ook mooie dieprode mahoniehout of een van de vele andere houtsoorten behoort tot de mogelijkheden. Bij Van de Coolwijk Trappen is een trap altijd een maatwerk trap. Dat geldt ook voor de meer eenvoudige trappen.

Opmeten, ontwerpen, maken en plaatsen 

Steektrappen van Van de Coolwijk Trappen worden bovendien heel gedetailleerd opgemeten en vervolgens goed doorberekend zodat u zeker weet dat hij nauw aansluit op de plek waar hij mag komen. Wij leveren voornamelijk smalle en brede steektrappen in diverse afmetingen waaronder steektrappen van 40 cm, 50 cm, 60 cm, 70 cm en 80 cm breed. Hiervan afwijken kan uiteraard altijd. Elke trap wordt bij ons opmaat gemaakt en geplaatst daar waar u hem wenst.

Losse steektrap naar zolder?

Hoewel de meeste mensen vandaag de dag de voorkeur geven aan een vaste trap naar zolder, is er toch geregeld vraag naar een losse zoldertrap. Soms komt dat nu eenmaal beter uit. Ook zijn er diverse andere situaties denkbaar waarbij een losse trap de voorkeur heeft boven een vaste trap. Zowel in huis als daarbuiten. Wanneer dit ook voor u geldt, vraag er dan naar. Van de Coolwijk Trappen denkt graag met u mee.

Meer weten over Rechte Steektrappen? Wij helpen u graag