Naar hoofdinhoud

Een houten steektrappen kopen?

Rechte steektrappen zijn nagenoeg altijd van hout. Van de Coolwijk Trappen levert zowel de eiken hardhouten steektrap als die van het veel zachtere vurenhout. Maar ook mooie dieprode mahoniehout of een van de vele andere houtsoorten behoort tot de mogelijkheden. Bij Van de Coolwijk Trappen is een trap altijd een maatwerk trap. Dat geldt ook voor de meer eenvoudige trappen.

Opmeten, ontwerpen, maken en plaatsen

Steektrappen van Van de Coolwijk Trappen worden bovendien heel gedetailleerd opgemeten en vervolgens goed doorberekend zodat u zeker weet dat hij nauw aansluit op de plek waar hij mag komen. Wij leveren voornamelijk smalle en brede steektrappen in diverse afmetingen waaronder steektrappen van 40 cm, 50 cm, 60 cm, 70 cm en 80 cm breed. Hiervan afwijken kan uiteraard altijd. Elke trap wordt bij ons opmaat gemaakt en geplaatst daar waar u hem wenst.

Een aantal impressies van rechte steektrappen

Meer dan treden alleen: het ambacht achter elke bocht

Verfijnde onderdelen voor een rechte steektrap

Onze rechte steektrappen zijn meer dan alleen treden om van A naar B te komen. Ze zijn gemaakt met oog voor detail en vakmanschap. De treden, het deel waar je elke dag op stapt, kunnen worden aangepast aan jouw smaak. Kies uit een scala aan houtsoorten en afwerkingen om je trap uniek te maken. De balustrades op onze trappen zijn niet alleen veiligheidsvoorzieningen; ze voegen een vleugje elegantie toe aan je huis. We hebben verschillende balustradeontwerpen, van klassiek tot modern, zodat je trap perfect bij je interieur past. Wanneer je kiest voor een rechte steektrap van Coolwijk Trappen, kies je voor duurzaamheid. We gebruiken hoogwaardige materialen en zorgen ervoor dat je trap jarenlang meegaat, zelfs bij dagelijks gebruik. Het is een investering in kwaliteit die de tand des tijds doorstaat.

 

Lightbox afbeelding