Klik hier voor meer Houten Trappen

klassiek eiken met rubio monocoat black olie (2)

Eiken Hardhouten Trappen

Een echte klassieker binnen de Ambachtelijke trappen zijn de Eiken Hardhouten Trappen. Trappen van een prachtig duurzaam houtsoort dat op zichzelf al enorm veel warmte en sfeer uitstraalt. Ongeacht het trapmodel waar u voor kiest, een parel voor het oog. Een hardhouten trap die tegen een stootje kan. Leverbaar in een grote diversiteit aan Trap Modellen.

Eiken Trappen blijven ook na jaren gebruik erg mooi

Eiken hout voor Eiken Hardhouten TrappenDaarmee is nagenoeg alles gezegd. De eiken trappen die de tand des tijds hebben overleefd zijn het bewijs. Zij liegen er niet om. Ook na vele jaren hebben zij hun schoonheid niet verloren. Niet voor niets dat wij vaak het verzoek krijgen een eiken trap te renoveren.

Voor een eiken trap in vele modellen

Van de Coolwijk is hèt adres voor Eiken Hardhouten trappen in diverse Trap Modellen op maat. Zo zijn daar de:

Ook de trapdelen zijn verkrijgbaar in eikenhout

Wanneer u een Hardhouten Eikentrap bestelt wilt u dat de overige trapdelen ook van eikenhout zijn. Van de Coolwijk Trappen levert uw gehele trap inclusief de bijbehorende trapdelen in het traphout van uw keus. Denk aan onder andere:

Onderhoud Eiken Hardhouten Trap

Veel mensen denken dat een Eiken Hardhouten Trap moeilijk te onderhouden is. Ze kennen de verhalen van hun ouders en voorouders die soms wel dagenlang bezig waren met het onderhouden van hun trap. Van de Coolwijk vertelt u graag hoe u de traptreken moet behandelen, schilderen of vernissen. U zult zien dat het al snel heel erg mee valt.

Meer weten over Eiken Hardhouten Trappen? Wij helpen u graag