Naar hoofdinhoud

Hoe gaan wij te werk?

Ambachtelijke Precisie en Maatwerk

Hoe werkt van de Coolwijk trappen?

Van de Coolwijk Trappen levert voornamelijk maatwerk. Iedere trap is anders. Afhankelijk van de omgeving waarin hij wordt geplaatst. Maar ook de wensen van de opdrachtgevers zijn een belangrijke leidraad.

1

Stap 1 – adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek worden alle mogelijkheden voor uw trap besproken en tonen wij u de beschikbare materialen met bijbehoren opties. Daarnaast wordt uw trap nauwkeurig ingemeten en stellen wij een passende prijsopgave voor u op. Wanneer u daarmee akkoord gaat, dan plannen wij de werkzaamheden voor u in.

2

Stap 2 – Trap ontwerp

Wanneer alle maten nauwkeurig zijn vastgesteld, gebruiken we een speciaal trapontwerp programma op de computer om gedetailleerde tekeningen te maken. Deze tekeningen worden vervolgens op ware grootte geprint, waardoor we zeker zijn van de precisie van elke trap.

3

Stap 3 – Op maat gemaakte trap

Na de ontwerpfase beginnen wij met de daadwerkelijke productie van de trap. Dit omvat de productie van alle losse onderdelen zoals de treden, spil en hekwerk. Onze ervaren vakmensen produceren de trap op ambachtelijke wijze met hulp van machines die met de hand bediend worden.

4

Stap 4 – trap plaatsen

De trap die u met veel zorg hebt uitgezocht kan worden geplaatst. Een spannend moment omdat het pas dan goed zichtbaar wordt hoe de trap de omgeving opvult. Onze ervaren trappenmonteurs nemen alle losse onderdelen mee en zetten de trap op locatie in elkaar.

Trappenmaker sinds 1973

De mogelijkheden zijn eindeloos

In onze showroom of in de werkplaats kunt u de verschillende houtsoorten, traphekmodellen en leuningsoorten bekijken. Voor de moderne trap is er tegenwoordig een ruimte keus uit ijzerwerk voor het hekwerk en de leuning. Hout, staal en glas kan met elkaar gecombineerd worden. Dit maakt van een houten trap ook een blikvanger in een modern huis.

Lightbox afbeelding