Klik hier voor meer Trap Modellen

page-3_img-6

Z-Trappen

Z-Trappen zijn trappen met veel bekijks die overduidelijk aan de letter Z doen denken. Het zijn moderne trappen waarbij de treden en het stootbord even dik zijn. Dit geeft uw trap een heel bijzonder effect. Zo zijn de trede en het stootbord onder een bepaalde hoek verlijmd. Dat geeft ze de extra stevigheid die je van een Z-Trap mag verwachten.

Voor wie van een brede trede houdt

De treden en het stootbord zijn meestal even dik.  Hierdoor verkrijgen we een relatief brede treden. Veel breder dan gangbaar is. En dat merkt u bij het traplopen. Z-Trappen behoren tot één van de meest prettige trappen. Ze zijn hierdoor bovendien erg functioneel. Wat of waar u de Z-trap ook plaats, het zal altijd een mooie plezierige trap zijn.

Moderne trappen met een statige uitstraling

Z-trappen worden vervaardigd van een grote variatie aan houtsoorten. Van de meest gangbare soorten zoals eikenhout, mahoniehout of vurenhout of van één van de vele andere houtsoorten. Ook een combinatie aan houten behoort tot de mogelijkheden. En wanneer u helemaal iets bijzonders wenst is het wellicht de overweging waard om het hout te combineren met een geheel ander materiaal.

Z-Trappen zijn een echte blikvanger

Van de Coolwijk Trappen is hèt adres voor Z-Trappen in diverse soorten en maten. Van een keur aan materialen. Altijd geheel op maat gemaakt. Of eigenlijk, een Z-Trap van Van de Coolwerk Trappen is altijd maatwerk gebaseerd op een uniek ontwerp speciaal voor u ontworpen.

Meer weten over Z-Trappen? Wij helpen u graag