Kijk ook eens bij Wengé Hardhouten Trappen voor een duurzame trap

Mahonie Hardhouten Trappen

Mahonie hout van Mahonie Hardhouten Trappen
Mahonie hout

Mahonie hout is herkenbaar aan haar prachtige dieprode kleur. Zij is al decennialang heel populair. Het is een mooi hard hout dat vele toepassingen kent. Juist daardoor is deze houtsoort uitermate geschikt voor hardhouten trappen.

Mahonie Trappen blijven ook na jaren gebruik erg mooi

De mahonie kleur, het mahonie rood, verraadt tevens de kwaliteit van deze trappen. Mahonie hardhout is één van de meest harde houtsoorten. Dit maakt het moeilijk te bewerken maar garandeert wel een grote duurzaamheid. Wie wil dat nu niet, dat zijn trap er na jaren intensief gebruik nog steeds even mooi uitziet?

Voor een mahonie trap in vele modellen

Van de Coolwijk is hèt adres voor Mahonie Hardhouten trappen in diverse Trap Modellen op maat. Zo zijn daar de:

page-3_img-6

Ook de trapdelen zijn verkrijgbaar in mahoniehout

Wanneer u een Hardhouten Mahonietrap bestelt wilt u dat de overige trapdelen ook van mahoniehout zijn. Van de Coolwijk Trappen levert uw gehele trap inclusief de bijbehorende trapdelen in het traphout van uw keus. Denk aan onder andere:

Onderhoud Mahonie Hardhouten Trap

Mahoniehout lakken vraagt om enige kennis van het houtsoort en de verschillende houtbeitsen. Een goede mahoniebeits geeft het hout de warme dieprode mahoniekleur. Voor veel mensen de belangrijkste reden om voor deze houtsoort te kiezen. Kennis van zaken is hierbij het geheim. Iets wat u zonder problemen aan Van de Coolwijk Trappen over kunt laten. Hèt adres voor alles van mahonie toepassingen tot mahonie boenwas.

Meer weten over Mahonie Hardhouten Trappen? Wij helpen u graag