Voor meer trappen in diverse houtsoorten, klik hier

Wengé Hardhouten Trappen

Wengé Hardhouten Trappen

De exclusieve donkere, bijna zwarte kleur van Wengé Hardhouten Trappen trekt onmiddellijk de aandacht. Het is een zeer hard maar toch goed te bewerken houtsoort met een prachtige kleur. Door de hardheid van het hout is het uitermate geschikt voor gebruik bij zowel binnentrappen als buitentrappen. 

Wengé hout: Een bewuste keus voor een bijzondere trap

Wengé hout voor Wengé Hardhouten Trappen
Wengé hout

Wengé hout heeft meer en meer aan populariteit gewonnen. Deze Afrikaanse houtsoort is geel wanneer het net is afgezaagd maar verandert snel in donkerbruin met zwarte strepen. Wengé hout wordt gezien als één van de meest luxe houtsoorten. Niet in de laatste plaats vanwege de hardheid en de bijzondere toepassingen ervan. Want Wengé hout is niet alleen geschikt voor trappen maar ook voor andere elementen in huis zoals het parket, deuren, kozijnen, meubels en meer. U zou er dus voor kunnen kiezen om wengé hout als basis materiaal te gebruiken in de inrichting. 

Exclusieve trappen van duurzaam houtsoort


Wengé Hardhouten Trappen behouden hun kwaliteit en bijzondere uitstraling ook na jaren nog altijd even goed. Ze zijn vervaardigd van één van de meest duurzame houtsoorten. Dat is op zichzelf al een goede reden om voor dit houtsoort te kiezen.
 Daarnaast is het leverbaar in een grote diversiteit Trap Modellen. 

Wengé Hardhouten Trap - Van de Coolwijk Trappen

Voor een wengé trap in vele modellen

Van de Coolwijk is hèt adres voor Wengé Hardhouten Trappen in diverse Trap Modellen op maat. Zo zijn daar de:

Ook de trapdelen zijn verkrijgbaar in eikenhout

Wanneer u een hardhouten wengé trap bestelt wilt u dat de overige trapdelen ook van wengé hout zijn. Van de Coolwijk Trappen levert uw gehele trap inclusief de bijbehorende trapdelen in het traphout van uw keus. Denk aan onder andere:

Onderhoud Wengé Hardhouten Trappen

De donkere kleur van wengé hout geeft af in water. Dat betekent dat een trap lak op waterbasis niet geschikt is. De trap zou ervan verkleuren. Dit vraagt om een alternatieve trap lak. Eén die niet gebaseerd is op water. Van de Coolwijk Trappen adviseert u hierover graag. Vraag er gerust naar.

Meer weten over Wengé Hardhouten Trappen? Wij helpen u graag