Klik hier voor meer Ambachtelijke Trappen

Klassieke ronde trap met mahonie treden - Van de Coolwijk Trappen

Klassieke Trappen

Een klassieke trap is een trap met een authentieke vormgeving waarvan de elementen eerder traditioneel dan modern zijn. Klassieke trappen kenmerken zich door hun materiaal keus maar ook doordat zij een vertrouwde uitstraling hebben. Kenmerkend aan deze trap is dat zij in de meeste gevallen uit hout zijn vervaardigd. Hout is een natuurlijk materiaal en zorgt zo voor een warme uitstraling. Klassieke trappen worden meer dan elke andere stijl trappen ambachtelijk vervaardigd.

Vakmanschap en doordacht gebruik materialen

Het vervaardigen van Klassieke Trappen is eigenlijk altijd maatwerk. Dat heeft met de specifieke wensen en eisen die aan een klassieke trap worden gesteld te maken. Maar dat niet alleen, deze trappen vind je nooit in projectbouw. De open Keepboom Trap is een goed voorbeeld van een klassieke trap. Zij vraagt om veel vakmanschap en een doordacht gebruik van materialen. Van de Coolwijk Trappen weet als geen ander waar een Keepboom Trap aan moet voldoen.

Klassieke Trappen ambachtelijk vervaardigd

Trappenmakerijen die nog weten hoe je een klassieke trap meet, vervaardigd en plaatst worden steeds zeldzamer. Bij Van de Coolwijk Trappen werken wij niet alleen het up-to-date houden van kennis over de nieuwste technieken, wij zijn juist een specialist als het gaat om ambachtswerk.

Meer weten over Klassieke Trappen? Wij helpen u graag